Izvor:
23.10.2018 u 01:15
0

SAMO ŠTO JE UŠAO U VILU: Za bivšu verenicu je kupio poklon, a sa drugom razmenjuje poljupce! Nije Ilijana u pitanju!

Po povratku kupio je svojoj bivšoj verenici Izabeli Anderson poklon, a već je stigao da joj nađe zamenu.

Benjamin Spahović je tokom žurke napravio skandal ponovo, kako je već poznat po tome, nije mu bilo teško da ponovo pogazi svoju reč, pa je iznova i iznova rešio da povredi internacionalnu rijaliti zvezdu, kojoj je već prve nedelje stavio verenički prsten na prsten.

Prišao je Dini Galorini kako bi popričali i plesali, ali u jednom trenutku je uhvatio za glavu i poljubio, u tom trenutku ćerka srpske heroine poludela je na taj njegov kvarni gest, pa mu je odbrusila:

Pokušaj još jednom da me poljubiš u usta, udariću ti šamarčinu – podviknula je Dina.

Ali i Benjamin je imao da joj uzvrati rečenicom:

Morao sam, tako se nešto lepo osećam, nemoj da mi kvariš veče. Stvarno sam morao ovo da uradim – kroz osmeh je izjavio Benja, iako mu je Dina skrenula pažnju da mu više nikada neće prilaziti.

Međutim, on je to shvatio šalu, pa je nastavio da pleše sa Dinom, iako mu je ona sve vreme objašnjavala da ne želi da je spajaju sa njim, jer su već imali zajedničke priče, koje joj nisu prijale, od strane ukućana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter