Izvor:
23.10.2018 u 07:53
0

NEĆE JOJ BITI DOBRO: Čuveni Milanović ulazi u parove kako bi raskrinkao Ljubicu? Susret bivših ljubavnika otkriće pikantne stvari!

Ljubica Stefanov, kontroverzna takmičarka koja je poslednjih nedelja broj jedan u medijima zbog seks afere sa Nikolom Jovanovićem Conjom.

Ali to nije sve, jer je ona iznela pregršt navodnih istina o njenom privatnom životu.

Stalna ne poklapanja priča, majka za koju se kasnije ispostavilo da je zapravo njena tetka, sve to zvučalo je kao prava španska serija.

Taman što se prašina malo slegla, na videlo su izašli novi detalji iz prošlosti kontroverzne takmičarke "Parova".

Nakon što je juče otkrila da je često spominjani Milanović, njen bivši dečko, bio sa njom isključivo zbog novca iako je ona sa njim planirala brak i decu, oglasio se i on.

– Zaista bih voleo da se pojavim i da ja gledaocima ispričam priču o Ljubici.Muka mi je da slušam kako nju neko podržava, kako je ona nesrećna, dobra, emotivna…Aj sve to na stranu, ali što mene blati i spominje me, tome želim da stanem na put –

Večeras će se Ljubica naći na Parografu, a mi smo kao i uvek pripremili iznenađenje.

Da li će se na vratima vile pojaviti Ljubičin biši dečko?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter