Izvor:
04.05.2016 u 19:24
0

LICE SA NASLOVNICE ČUVENOG MAGAZINA ULAZI U VILU: Vesna Rivas neka se SPREMI!

Slobodan Reljić – Spido ulazi u najpoznatiju vilu u Zemunu. Naime, legenda Čukarice će se boriti za ulazak u najgledaniji rijaliti program ,,Parovi''.

A kaže da Vesna Rivas posebno treba da se spremi jer će je nadmudriti u dijalogu.

Ja imam nadimak Spido, jer sam prvi u Jugoslaviju uvezao te gaće daleke '75. godine. Bio sam inženjer a odlučio sam da se slikam za čuveni ,,Čik'' magazin, koji je preteča ,,Plejboja'', to je moglo da me košta otkaza, ali nisam mario. Bio sam i bokser i pevač, vlasnik kafane, Imam šta da pokažem u vili, a najviše ''jezik''! Niko samnom neće moći na crtu da izađe. Vesna Rivas neka se spremi ima da je oduvam – rekao je Slobodan.

Ne propustite novo izdanje audicije u vili ,,Parova''.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter