Izvor:
09.09.2016 u 00:05
0

UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI: Mile kuvar PROZVAO Zmaja od Šipova!

Mile kuvar koji je gostovao u luksuznoj vili "Parova" gde je zajedno sa učesnicima spremao hranu, bio je gost u emisiji "Upoznajte Parove", pa je tom prilikom otkrio koga je bodrio, da li bi učestvovao u ovakvom formatu i kakvo mišljenje sada ima o Ani Spasojević koja mu se dopala.

Iskreno, ne pratim toliko "Maldive", koliko sam na primer gledao "Parove". Navijao sam za Vesnu Rivas, da je bilo da se pošalje 100 poruka, poslao bih. Ružicu slabo znam, ali nije zasluženo pobedila, trebala je Vesna jer ona je ta koja se borila i koja je pravila rijaliti. Ana mi je bolja u "Parovima", kao da se ne snalazi u pevanju, ali pratim malo zbog nje – otkrio je on.

Mile je priznao da li bi ušao u petu sezonu rijalitija.

Dobro bih razmislio o tome. Da bih probio led, voleo bih da Vesna uđe sa mnom, naravno ako ponuda bude bila dobra. Želim i Anu, naravno, ali da budemo sami, onako glamurozno. Kada bih učestvovao, svašta bi bilo – rekao je Mile bez ustručavanja, a zatim otkrio kako mu je bilo u emisiji.

Bilo je super, eto voleo bih ovde kod vas da vidim Cecu, da sedim pored nje, da pričamo. Napravio bih tortu u obliku njenog lika ili barem na tri sprata. Eto, to mi je neostvarena želja. A Zmaju bih napravio rolovanu piletinu sa afričkom šljivom, da vidim onda šta bi mu se desilo, pošto konstantno ponavlja svoju potenciju – bio je duhovit Mile.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter