Izvor:
08.11.2018 u 22:28
0

VOLJENKA DOVELA MILIJA DO LUDILA: Ona sada ŽELI drugog muškarca, a njemu NIJE SVEJEDNO!(FOTO)

Priznanje Voljenke Ilić da joj se sviđa muškarac koji je duplo mlađi od nje Elvin Kadrić, učesnik istomenog rijalitija "Parovi", doveo je Milutina Radosavljevića Milija do ludila.

Kako je svima dobro poznato, Mili i Voljenka su imali vezu pre ulaska u luksuznu vilu, međutim njihovi odnosi su zahladneli i poslednje vreme svađe i napadi su sve učestaliji.

Međuti, prava drama u vili nastala je, jer se Radosavljević večeras našao ugroženim, i otvoreno pokazao da je ljubomoran što ga Voljenka više ne primećuje, te je počeo da je proziva kako joj muškarci služe samo za iskorišćavanje:

– Kadra je za pevanje, Cile je za frizure, a Mili je za ulazak i za dve hiljade dinara – izjavio je Mili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter