Izvor:
09.11.2018 u 00:25
0

DINA RAZOTKRILA JELENU: NE SME da ga OSTAVI, na SILU je sa njim! Evo ZBOG ČEGA je ona u vezi sa Ivanom Marinkovićem!(FOTO)

Atraktivna učesnica sedme sezone popularnog rijlaitija "Parovi", Dina Galorini, nije više mogla da se suzdrži te je rešila da otkrije glavni razlog zbog kojeg je Jelena Ilić u emotivnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem.

Ona se najpre osvrnula na sam početak rijalitija, kako joj se Jelena jadala i žalila na Ivana, da bi posle izvesnog vremena stupila u vezu sa njim:

Vidi se da je ona na silu sa njim, i to svi znamo. Na početku meni je lično pričala da ne može da podnese to njegovo ponašanje i da je sa njim sve okej samo kad je trezan i odjedno je ušla u vezu sa njim. Zašto? Zato što je on bio navalentan i ona više nije imala izbora. Sad se uvukla u to i zna da ne sme da ga ostavi, jer će joj napraviti haos dok ne izađe odavde, i ona će to morati da trpi dokle god je ovde – izjavila je Dina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter