Izvor:
09.11.2018 u 02:24
0

ZORICA ISKRENA DO BOLA: Ne smatram da sam BUDALA, niti loša osoba, jedino u čemu PRETERAM je alkohol!(FOTO)

Tokom čitanja pitanja sa facebooka od gledalaca, učesnica sedme sezone, popularnog rijaliti programa "Parovi", Zorica Radojković, jasno je stavila do znanja da se ne kaje ni zbog čega.

Zorca je potvrdila da ona nije udata, niti ima decu, te zbog toga sebi može ponekad da dozvoli određene stvari, kao što su recimo alkohol.

Ona se potom nadovezala upravo na tu temu i dala obećenje da će upkost tome što voli da popije koju čašicu više, smanjiti doživljaj sa pićem:

– Ne smatram da sam budala, niti loša osoba, jedino u čemu preteram je alkohol. Probaću to da smanjim i svedem na neke granice normale. Ljudi koji ovde to komentarišu neka pođu prvo od sebe – izjavila je Zorica

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter