Izvor:
09.11.2018 u 11:52
0

USPELA SVE DA IH POSTROJI: Ilijani pošlo za rukom, stala je ispred takmičara, a onda… (FOTO)

Ilijana Vagić, kontroverzna takmičarka nove sezone "Parova", podelila je sa milionima intrigantnu priču o vezi sa Vladimirom, poznatijim kao Dika.

Ilijana nije krila da ju je bivši momak u naletu ljubomore i besa, ošišao na kratko, a istakla je i da sa njegovom majkom nikada nije bila u dobrom odnosu.

Vagićeva je svima stavila do znanja da je Dika njena prošlost, te je prvo bila u kratkoj vezi sa Božidarom Milanovićem, a potom i sa Benjaminom Spahovićem.

U toku današnjeg dana, Ilijani se ostvari želja.Takmičarka je postrojila sve cimere, rekaviši im kako će se prvo razgibati, a potom će raditi zahtevnije vežbe.

Vagićeva smatra da je juatrnji trening veoma bitan i da na neki način predstavlja stil života.

Ona se u ulogu trenera uživela, nije prihvatala izgovore kao što su umor, neispavanost i glad, te je većinu takmičara uspešno nagovorila da trening odrade od početka do kraja.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter