STIŽE POJAČANJE: VENDI OD PONEDELJKA U „PAROVIMA"! (VIDEO)

 

Ako ova pevačica uđe u rijaliti, tek će krenuti haos na Hepi televiziji, nikom neće biti dobro kad vidi koja joj je uloga dodeljena.

Na već postojeći haos u zabavno humorističkom programu „Parovi“, stiže – pojačanje!

Od ponedeljka, učesnicima se, i ovom projektu, prema nekim informacijama, pridružuje Vesna Vukelić Vendi, dokazani šoumen i neko ko pravi neviđenu atmosferu.

Hepi televizija se, po svemu sudeći, odlučila da deo ovog rijalitija postane i zabavna Vendi, i dobije ulogu, koju je u prošloj sezoni imao estradni vuk Era Ojdanić – da, kao voditelj, dočeka prve gledaoce „Parova, u emisiji „Kafica“. Sad je izvesno da će buđenje biti turbulentno, s mnogo iznenađenja.

Svi koji poznaju Vendi, znaju da je ona bez dlake na jeziku i da će umetib da animira i učesnike i gledaoce, koji se uključuju u program, pa je sasvim izvesno, pokazati svima kako se pravi zabava, kojoj niko ne može da odoli.

- Uvereni smo da će Vendi, kao veliki šoumen koji godinama opstaje u narodu i u javnom životu, moći da doprinese da zbava bude još bolja – kažu u produkciji „Parova“. – Ona je zabavna, bez predrasuda, ne robuje stereotipu...Od Vendi se uvek može očekivati nešto, ne miruje, energična je, narod je voli...

Nedavno, kad je bila gost na žurci u rijalitiju „Parovi“, pevačica je napravila pravu pometnju. Ne samo da je pevala i podigla atmosferu do usijanja, nego je ostala na žurci do jutra, pa se čak i poljubila sa Benjaminom Spahovićem.

Pogledajte kako je izgledao ulazak Vendi na žurku:


 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost