Izvor:
10.11.2018 u 18:49
0

SESTRA JELENE ILIĆ „UDARILA“ NA IVANA MARINKOVIĆA: Otišla je toliko daleko da je ušla u sukob sa adminkom „Šmekera“! (FOTO)

Nije tajna da sestra rijaliti devojke Ivana Marinkovića ne gaji simpatije prema njemu.

Naime, sve je počelo jučerašnjim raskolom među Ivanovim fanovima, upravo nakon provokacija Jovane Ilić, koja je otišla toliko daleko da je napala adminku Marinkovićevih "Šmekera", Milicu.

Poznati rijaliti igrač nije želeo da prihvati istinu, da nije najomiljeniji zet, pa je krivicu prebacio na svoju adminku:

– Ona je oduvek zaljubljena u mene. To je jedan starija gospođa, koja je luda za mnom– objasnio je.

Međutim, kada je shvatio da je uzalud napao svoju adminku, i da je u prepiskama sa Fejbuka netrpeljivost Jelenine sestre i više nego očigledna, povukao se.

Pogledajte prepisku, pa zaključite sami:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter