Izvor:
10.11.2018 u 19:39
0

MILI PUCA PO ŠAVOVIMA: LJUBOMORAN JE NA PAŽNJU KOJU ELVIN DOBIJA OD VOLJENKE! (FOTO)

Učesnik popularnog rijaliti programa ,,Parovi", Milutin Radosavljević Mili, izrazio je negodovanje pošto je bačen u drugi plan.

Kako je javnosti već poznato da su Mili i Voljenka imali aferu u spoljnom svetu, medjutim stvari su se drastično promenile od kada su ušli u najpopularniju vilu u Srbiji.

Naime, u poređenju sa umetnikom Elvinom Kadrićem, koji je bez po muke pridobio pažnju beogradske zavodnice Voljenke Ilić, Mili je pokazao da mu je povređena sujeta.

U nastavku rijaliti takmičenja otkrićemo da li će doći do nadmetanja između Elvina i Milija i da li će se neko od njih dvoje izboriti za Voljenkinu ljubav.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter