Izvor:
12.11.2018 u 17:59
0

BAKI B3 KONAČNO PROGOVORIO O ODNOSU SA DINOM: Sve je ovo igra. Dina je lepa i pametna devojka, ona zna šta radi, a znam i ja!

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, je srpski pevač i igrač. Rođen je 28. novembra 1971. godine u Beogradu gde i danas živi i radi. Trenutno se našao u žiži interesovanja zbog cimerke Dine Glorini, sa kojom boravi u vili i nagađanja da njih dvoje gaje emocije jedno prema drugom. Evo šta on kaže na to:

1. O tvom odnosu sa cimerkom Dinom Galorini se mnogo spekuliše. Da li možeš da pojasniš vaš odnos, s obzirom da to mnogima izgleda da se "muvate" ?

Nema od toga ništa, žao mi je što ste se ponadali i očekivali da jeste i da drugi vide tako; mislim da sam na televiziji, u filmu ili seriji, pa moram i ja da budem glumac i pokažem svoje glumačke sposobnosti. Dina je pametna i lepa devojka i zna šta radi, isto kao i ja. Samo se igramo. Uspeli smo da skrenemo pažnju i to je u redu.

2. Dina tvrdi da si "ljubomorisao" zbog njenih udvarača na "Alo" žurki, možeš li da prokomentarišeš zbog čega si to uradio, ukoliko ste samo drugovi?

Nije istina, taman posla. Na žurci smo bili zajedno, na okupu nas četvoro. I lepo smo se družili i uživali.

3. Šta misliš kako na vaš odnos gleda tvoja supruga, koja bi trebalo uskoro da se porodi?

Moja žena je normalna žena i shvata moj posao i učešće u rijalitiju. Zna da me zanima markteting i posao kojim se bavim. Razgovarao sam sa njom pre ulaska i zna za koga se udala. Shvata moju igru ovde u rijalitiju. Kada kažem zna za koga se udala, mislim na to da sam ja muzičar i da putujem, da nastupam po klubovima, diskotekama, gde su većina žene na mojim nastupima i nisam vodoinstalater. Porodica mi je sve i to je upravo ono što me najviše ispunjuje.Živim i radim za porodicu i to je sve što imam.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter