Izvor:
13.11.2018 u 22:38
0

ZORICA BILA U VEZI SA OŽENJENIM MUČKARCEM: Žao mi je što sam tako postupila, ali se NE KAJEM! Njihov brak je bio LOŠ i bez mene!(FOTO)


U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" našla se kontroverzna učesnica sedme sezone, Zorica Radojković.

– Da li je istina da si bila u vezi sa oženjenim starijim muškarcem?

– Da, jako sam se loše osećala u jednom trenutku kada sam to priznala i kada sam govorila o tome bez stida i srama. U tom trenutku je bila jedna naša učesnica koju je muž varao, i posle te emisije sam počela da pričam sa njom, i shvatila da se njoj to isto sad dešava i koliko je to ružno. Međutim njihov brak je bio loš i bez mene, verujem i da je sad loš. Žao mi je što sam tako postupila, ali se ne kajem. On je bio oko trideset godina stariji od mene – izjavila je Zorica.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter