SKANDALOZNI INTERVJU ZORICE RADOJKOVIĆ ZA HAPPY.RS NAKON POLIGRAFA: Šokantna ispovest takmičarke o problemu sa alkoholom!

 

1. Sinoć si imala "poligraf" koji je podigao dosta prašine. Iako si tvrdila da ti se Baki B3 ne sviđa, poligraf je pokazao da je to LAŽ? Šta ti se najviše dopada kod njega što ostali muškarci u vili nemaju?

Bez obzira na osudu ukućana zbog detalja iz mog života, pogotovo na činjenicu da ne želim da kontaktiram sa polusestrama i nekim rođacima, i da sam imala vezu sa starijim čovekom. meni je najbitnije da sam bila iskrena i da sam naišla na podršku gledalaca. Kada sam ušla u kuću, dosta vremena sam provodila sa Bakijem ali smo se vremenom udaljili. u početku mi se svideo jer je bio stalno sa mnom, davao mi je savete, šalili smo se i smejali. On se distancirao od mene i izgubili smo komunikaciju. Neka mi sudi poligraf kada kažem da mi se Baki ne dopada.

2. Svi su primetili da imaš problem sa alkoholom. Postoji li razlog iz tvog života zbog kog si se odala piću?

- Razmišljam u poslednje vreme u kom trenutku je moj počeo i kuda me vodi. POčelo je valjda sa izlascima, pila sam piće-dva za veče. Pojačala sam sa svakim raskidom i dozu i meru. Poslednja veza me je dotukla i tada sam se potpuno predala alkoholu.Majka ubrzo postala bolesna i morala sam sama da vodim računa o kući, finansijama i svemu ali sam prestala kada su mi počela predavanja. u poslednjih dva meseca pijem svaku noć, jedne večeri sam se i onesvestila.Zbog sebe i podrške koje imam napolju, pokušaću da to kontrolišem. Kada sam pripita jako me povređuje sećanje na majku i ne znam kako da izađem na kraj sa tugom koju osećam. Mislim da nisam alkoholičarka, i pokušaću da ograničim unos alkohola na neku pristojnu dozu. Sigurna sam da sada nije pravi trenutak da u potpunosti prestanem da pijem.

3. U toku žurke si celu noć pokušavala da zavedeš Nikolu Jovanovića Conju, čak si ga na kraju večeri i poljubila. da li bi nešto volela da imaš sa njim?

- Zapravo on mene juri po vili i dosađuje mi. Isto tako, on je meni prišao u više navrata da me poljubi. Njega zavesti-ništa lakše. Njegov jedini kriterijum je da ima dve noge i da nema kljun i perje. Za mene on čak i nije muškarac!

 

 

Izvor:Happy.rs
Foto: Arhiva

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Glamur
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live