Izvor:
14.11.2018 u 19:13
0

VESNA ODBIJA POZIV: Mastorova devojka ne želi da čuje za njega, nakon što je on poljubio Nevenu!

Dzonatan Mastor, pobrao je simaptije publike svojom pozitivnom energijom, smislom za humor i igru.

Dzonatan je u sedmu sezonu rijalitija "Parovi", ušao kao zauzet momak, međutim, veoma brzo se opustio, te je razvio intimnije odnose sa par takmičarki.

Mastor je poslednjih dana više nego blizak sa Enisom Bajramović, koja je u tajnoj sobi, u toku žurke izvela ples samo za njegove oči.

Međutim, iako je delovalo kao da će doći do eksplozije strasti među njima, Mastor je u toku jučerašnjeg dana poljubio Nevenu Kalaver i time zbunio svoje cimere.

Kako je njihov poljubac i danas glavna tema, voditeljka Anđela je saopštila Dzonatanu da njegova devojka Vesna, nne želi da se javi:

– Ne verujem vam.Ona je sada zauzeta, verovatno uči ili odmara –

– Javiće se ona kada bude želela, taj poljubac je bila šala.Nevena je moja dobra drugarica –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter