Izvor:
14.11.2018 u 23:26
0

OTPISANI UČESNICI „ZAPALILI“ VILU SVOJIM ULASKOM: „PAROVI“ ŠOKIRANI! Ona se večeras ponovo vratila SAMO ZBOG NJEGA!(FOTO)

Konačno smo dočekali ulazak otpisanih učesnika u najpopularnijem rijaliti programu na Balkanu "Parovi".

U luksuznu vilu, večeras su ponovo kročili bivši učesnici Irma Serjanić i Dika Zečević, koje je publika upamtila po mnogobrojnim skandalima koji su se odigrali upravo ovde.

Oni su svojim ulaskom podigli celu vilu na noge, ali dosta njih je i ostalo bez teksta i uplašilo se za svoj opstanak u luksuznoj vili "Parova".

Međutim, ono što je privuklu veliku pažnju javnosti, jeste izjava Irme Serjanić, koja je ušla kako bi Ivana Marinkovića postavila na svoje mesto.

Irma i Dika su definitivno neko ko se sjajno snalazi u ulozi rijaliti igrača, a da li će iskoristiti novu šansu da se ravnopravno takmiče sa ostalim učesnicima, zavisi upravo od njih, jer su oni ti koji će glasati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter