Izvor:
16.11.2018 u 14:36
0

SKANDAL SE NASTAVLJA: Galama trese vilu na današnji SVETI DAN!

Nezapamćeni verbalni sukob među takmičarima, protresao vilu "Parova".

U toku je svečani ručak povodom slave Sveti Đurđic, a učesnici koji danas slave svoju krsnu slavu su Nevena Kalaver i Igor Pavlović.

Kako je Vesna Vukelić Vendi očitala bukvicu porodici Kalaver o običajima kako se proslavlja slava, jer kako navodi, ni pored toga što slavu slave već punih 50 godina, nisu naučili šta je dozvoljeno, a šta ne uoči svetog dana.

Većina takmičara, vođena predvodnikom Ivanom Marinkovićem, javno je optužila Vendi za bogohuljenje.

– Ti koja se predstavljaš za veliku vernicu, posećuješ redovno crkvu, ovako nešto da izgovaraš pre upaljenom slavskom svećom.Napala si i majku i devojku koja danas proslavljalu porodičan dan, sram te bre bilo – rekao je Ivan.

Međutim, komentarima tu nije kraj.Naime, u raspravu su se uključile i Jelena Ilić, kao i Ilijana Vagić.

– Sramota me je što sam osuđena da na današnji dan sedim sa pojedinim ljudima za istim stolom.Ovo što ste priredili je sramotno, a Vendi me je šokirala – ističe Jelena.

Vendi se nije mnogo obazirala na oprečne komentare učesnika sedme sezone, već im je uputila savet, rekavši da bi kao pravi vernici, trebalo da ispoštuju slavu i da na današnji dan ne ogovaraju nju u dvorištu, već da u miru provedu svečani ručak.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter