Izvor:
16.11.2018 u 22:56
0

CELA VILA JE TEŠILA: Šmizla grcala u SUZAMA dok je pričala da je izgubila BEBU zbog… (FOTO)

Jovana Novakov Šmizla pred milonskim audiotrijumom ispričala je svoju potresnu životnu priču, kojom je podigla region na noge.

Naime, atraktivna učesnica "Parova" priznala da je svojevremeo bila u vezi sa oženjenim muškarcem, koja se završila neslavno.

Veza koja je počela iz velike ljubavi, okončao se burnim raskidom, dok je Šmizla bila u petom mesecu trudnoće.

Uplakana učesnica, tvrdi da ju njen bivši dečko nasrnuo na nju kada mu je saopštila da želi da okonča njihovu vezi, kada je zadobila hematome na glavi, a potom i izgubila bebu.

Učesnica "Parova" ispričala je da je roditeljima rekla da je doživela sponatani pobačaj usled komplikacija u trudnoći, ali da nije želela svom bišem da nabaci osećaj krivice.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter