Izvor:
16.11.2018 u 22:52
0

MASTTOR SE NAGODIO SA PRODUKCIJOM: Ako pokažete snimak poljupca sa Nevenom, dajem Vam deo honorara! (FOTO)

Ulazak sestara i majke Marjanović privukao je veliku pažnju, ali je priča privemeno skrenuta na raskid Jonathana Lumbila Masttora sa njegovom devojkom iz spoljnog sveta, Vesnom.

Naime, gosti velelepne vile, pripadnici sedme stile, tvrde da je Masttorova devojka javno raskinula sa njim, nakon što je videla poljubac sa Nevenom Kalavar, ali i "muvanje" sa Enisom Bajramović.

Tamnoputi takmičar uveren je da je u pitanju igra produkcije, pa je rešio da se nagodi:

– Siguran sam da me "palite", nemoguće da je Vesna videla taj snimak. Ako pustite taj video, dajem vam deo svog honorara – nagodio se učesnik iz Konga.

Kasnije, Jonathan je demantovao da se video sa bivšom devojkom, Milicom, pre ulaska u rijaliti i da je želeo da joj napravi dete.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter