Izvor:
16.11.2018 u 23:28
0

NOVINARI U VILU „PAROVA“ DONELI EKSKLUZIVU: Masttor želeo da pravi dete, ali ne VESNI! Evo o čemu je reč!

Takmičar iz Konga, koji boravi već nekoliko nedelja u najpopularnijoj vili, večera se našao na "Vrućoj stolici".

Naime, uvek rado viđeni gosti rijaliti programa "Parovi", pripadnici sedme sile, doneli su ekskluzivu vest vezanu za Jonathana Lumbia Masttora.

Novinaru su tvrdili da poseduju prepiske u kojima Masttor, pre ulaska u rijaliti kontaktirao bivšu devojku, Milicu, želeći da imaju dete.

Upravo zbog tih saznanja, kao i aktuelnih dešavanja u vili, Masttorova devojka, Vesna, rešila je da javno odrekne od, sada već, bivšeg dečka.

– Vi mene "palite", neću nasesti na to. Tačno je da smo se Milica i ja čuli, ali Vesna je znala za to. Milica i ja jesmo prićali o deci, ali nikada nije ništa bilo, jer ja nisam želeo dete sa njom. Istina je da je Milica želela da se ubije kada je trebalo da raskinemo… Neću vam verovati da imate prepiske, dok mi ih ne pokažete – rekao je takmičar, iako mu je novinar objasnio da će prepiske izaći u sutrašnjem broju "Alo" novina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter