Izvor:
17.11.2018 u 01:01
0

TONE SVE DUBLJE I DUBLJE: Ilijana se upecala u sopstvene laži! Dok je bila sa Dikom, čula se sa bivšim dečkom! (FOTO)

Neočekivani detalje iz života učesnice sedme sezone "Parova", Ilijana Vagić, isplivali su na videlo.

Iako svakodnevno zamera Aleksandri Tasić-Coki vezu sa 17 godina starijim, Nikolom Lakićem, ispostavilo da je Vagićeva sve vreme lažno moralisala.

Naime, atraktivna takmičarka "Parova" priznala je da je od svoje 16 godine bila u vezi sa 20 godina starijim muškarce, inicijala S.M, i to četiri godine.

Da stvar bude intrigantnija, novinari tvrde da je dotični muškarac bio u vezi sa Voljenkom Ilić, da je "bacio oko" na Slađu Alijoski, ali i gostovao u emisiji "Upoznajte Parove" na televiziji Hepi.

Nakon priznanja da je dotičnom gospodinu posvetila tetovažu na telu, priznala je da se dopisivala sa S:M. dok je bila sa bivšim dečkom, Dikom.

– Čuli smo se dva puta, jednom dok sam se "muvala" sa Dikom, a jednom kad mi je javio da je dobio dete, što je mom bivšem dečku smetalo – rekla je, a na pitanje, kako zna sve podatke o aktuelnom životu muškarca kome je posvetila tetovažu, učesnica je rekla sledeće i uplela se u sopstvene laži:

– Pa dopisivali smo se više puta, ali sve se završavalo na prepiskama – objasnila je i izazvala gnev.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter