Izvor:
17.11.2018 u 12:45
0

MILUTIN RADOSAVLJEVIĆ MILI OPRAVDAO NAZIV NAJBOLJEG RIJALITI IGRAČA SVIH SEZONA, ZNA NEVEROVATNE POJEDINOSTI: REMILA SI BUNDU, BEDEVIJO!(FOTO)

Milutin Radosavljević Mili, koji briljira iz sezone u sezonu, poznat po tome što nema pardona i surovo iznosi svoja saznanja o takmičarima, odmah po ulasku sestara i majke Marjanović, osuo je paljbu.

-Izgledate kao da ste iz Borče i Ovče, a ne sa Vračara –siktao je. – Niste sigurno ni sestre. A, što me napada ova majka. Bedevija. Znam u kom kazinu radi i ko joj je muž. Sve znam. I da je kockala i remila bundu.

One su se smejale dok je Mili izlagao sve, a onda je on nastavio:

-Mislim da si ti makro, da si dolazila u Hajat, sad hoćeš kao Slađa, da plasiraš ćerke. Mislim da imaš veze i sa Ljubom Pantović – izjavio je Mili.

Nadica Marjanović je priznala da se družila sa sestrom Ljube Pantović, kao i da su njene ćerke išle u školu sa Aleksandrom Subotić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter