Izvor:
17.11.2018 u 22:40
0

ADMINKA „ŠMEKERA“ ŠOKIRALA: Ivana nikada nisam upoznala, sa njegovom sestrom Dorom sam… (FOTO)

Večerašnja noć u "Parovima" prepuna je iznenađenja.

Naime, velelepnu vilu posetila je jedna od adminki grupe "Šmekeri", Milica, koja je došla da ispriča svoju stranu priče o događajima koji su potresali vilu prethodne sedmice.

Do raskola u Ivanovoj fan grupi došlo je zbog nepodržavanja njegove veze sa novinarkom Jelenom Ilić, a gošća "Parova" otkrila je kako je sve počelo:

– Ivan i ja se nikada nismo upoznali, ali negova sestra i ja smo jedno ručale zajedno. Dora me je stavila za admina,i tako je sve počelo. Iz grupe sam izbačena zahvaljujući drugoj adminki, Tanji –rekla je.

Poznati rijaliti takmičar sve vremen je negativno raspoložen prema gošći, koja pripada taboru koji ne podržava njegovu ljubav sa Jelenom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter