Izvor:
18.11.2018 u 03:08
0

NIKOLA LAKIĆ ĆE ODLEPITI: Elvin i Coka u zanosu, dok takmičar ništa ne sumnja! (foto)

Tokom večerašnje emisije Nikola Lakić nije skrivao da postoji mogućnost da je ljubav njegove izabranice, Aleksandre Tasić-Coke, "fejk".

Naime, popularni takmičar ne krije da bi voleo da sa Cokom osnuje porodicu, ali da postoji mogućnost rijaliti obmane.

Lepa Aleksandra je već noćas podgrejala Lakićeve sumnje, jer je sa Elvinom Kadrićem, koji je svojevremeno priznao da je zaljubljen u nju, provodila dragoceno vreme.

Učesnici su pavali, zabavljali se, a među njima se mogla osetiti i hemija, iako su svi mislili da je među njima svaki kontakt nemoguć.

Kako će reagovati Nikola kada sazna da je njegova devojka provodila vreme sa njihovim ljutim neprijateljem, ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter