Izvor:
18.11.2018 u 12:35
0

PRESEO MU SE*S U PAROVIMA: Milka uzvratila Conji istom MEROM! (FOTO)

Španska serija među zidinama najpoznatije vile na Balaknu.

Nikola Jovanović Conja je oženjen sa Milkom, koja je pre njega bila u vezi 5 godina sam Vladimirom Savić Medom, sa kojim je Conja bio dobar drug.

Conja nije znao da je i Meda bio sa Milkom do pre par meseci, a onda je u vilu ušao i Meda i nastao je opšti haos sve zbog jedne žene Milke.

Međutim, ni tu nije kraj, Conja je završio jedne večeri sa Ljubicom Stankov u krevetu, gde je ona tvrdili da su imali seks, dok je on negirao.

Ali ni to nije sve, objavljen je članak u kom piše da je Milka prebolela Conju sa izvesnim Jankom.

Conja je totalno odlepio nakon tog saznanja a onda je otvorio dušu:

-Ne postoji nikakav Janko, moja Milka ne manipuliše momcima, kao pojedini takmičari ovde. Ona me bi izdala kao što ja nikada ne bi izdao nikoga zbog novca. Ovde me najviše nervira Ilijana Vagić. Srećan sam što imam podršku Nenada Marinkovića Gasttozza-

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter