Izvor:
19.11.2018 u 08:44
0

PRISETIMO SE NAJRADOSNIJEG MOMENTA U PAROVIMA: Baki B3 dobio sina!

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, megadenser i pevačka zvezda devedesetih, učesnik je sedme sezone rijaliti programa "Parovi". Gde je i dobio vest da je postao otac, opšta radost osetila se u vili a Baki nam je u specijalnom interviju otkrio kako se on osećao, zašto je plakao ali i kako će se zvati njegov sin. Redakcija Happytv.rs u ime svih zaposlenih čestitala je Bakiju rođenje sinčića.

1. Sinoć ti je u toku emisije saopšteno da si postao otac dečaka. Možeš li da am preneš prve utiske? Kako si se osećao? Šta ti je u tim momntima prolazilo kroz glavu?

Kao prvo hvala puno na čestitkama..
– Šta reći mislim da bi bilo suvišno bilo šta reći, slika je objasnila, atmosfera u vili je bila neverovatna, bio sam u šoku, nisam ni bio svestan šta se dešava. Skočili su na mene i počeli da me grle, ljube, čestitaju i cepaju majicu. U tom momentu sam shvatio da sam postao otac još jednog deteta. Osećaj je neverovatan i poseban. Neobjašnjiv!

2. Noć je prošla u veselju ali zi si skoro celu noć bio u suzama. Šta te je navodilo da plačeš? Možemo li saznati prvi kako će se sinčić zvati?

Da, bilo je u veselju, svi su pevali i bilo mi je jako drago. Plakao sam celu noć, ovde je jako teško i emocije su duplo pojačane. A još nisam uz moje. Porodica je najveće bogatstvo, žao mi je što nisam pored supruge jer znam koliko joj znači moja podrška i da dočekamo bebu zajedno. Mali će se zvati Manuel.

3. Sve oči uprete su bile u tvoju drugaricu iz rijalitija Dinu Galorini. Ona ti je čestitala na veoma zanimljiv način, otpevala ti je pesmu ali svi su ostali zbunjeni rečima koja je glasila: "Za malo ljubavi, za malo nežnosti, dala bih sve.." Kako ti to vidiš i komentarišeš?

Ne shvatam više to vezano za Dinu Galorini, koja mi je samo drugarica ovde jer moraš sa nekim da se družiš i budeš i živiš ovde, jer smo osuđeni da živimo zajedno. Prija mi njeno društvo, mada u zadanje vreme se baš i ne družimo kao ranije. A što se tiče ostalog kako kažete po pitanju nje, čestitke i oči gde i šta, ja sam bio u šoku i mislim na moju suprugu i decu oni su mi sve i najveće bogatstvo, ostalo me ništa ne zanima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter