Izvor:
19.11.2018 u 09:48
0

NOVI GOST U VILI: Suočavanje Jelenine majke sa Ivanom! (VIDEO)

U vili najboljeg i najgledanijeg rijaliti programa "Parovi", kao gost ušla je majka Jelene Ilić, novinarke iz Leskovca.

Naime, kako je ovaj kontroverzni par naišao na negodovanje od stranje njihovih porodica, predpostavljamo da je majka je ušla kako bi popričala sa ćerkom i sa njenim dečkom, Ivanom Marinkovićem.

U razgovoru sa majkom, Jelena je najviše insistirala da majka prenese njenoj sestri da joj poruči da prestane sa vređanjem i pominjanjem Ivana i otkrila joj koliko joj je teško što njena porodica ne podržava njihovu vezu.

Ivan Marinković se upoznao sa njenom majkom i dobio priliku da čuje šta to njena majka ima da joj poruči.

– Šta ti mene grliš sad, ne razumem, prvo kaži izvini za sinoć pa možeš da mi se obratiš. Sinoć umesto da ostanemo pribrani ti i ja, ti natežeš vinjak jer ti je tako lakše – poručila je Jelena Ivanu.

Šta je Jelenina majka poručila ovom paru saznajte u priloženom videu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter