Izvor:
19.11.2018 u 15:30
0

SVE PUCA OD STRASTI: Izabela Alijoski počela da skida garderobu, kada je videla kako je Elvin zavodnički gleda! (VIDEO)

Elvin Kadrić je poslednjih dana u žiži interesovanja, jer gledaoce ali i takmičare intrigira njegov odnos sa Izabelom Alijoski.

Naime, Kadra ne krije svoje simpatije prema Bels, a njihove česte rasprave su više nego simpatične jer se uvek završe smehom i zagrljajem.

Izabela je u intervjuu za Happytv.rs portal otkrila da u Kadrićevom društvu odmara dušu i um i da ga isključivo gleda kao druga.

Međutim, kako njih dvoje sve češće provode vreme zajedno, spekuliše se da su se izrodile emocije sa obe strane, ali da Kadra i Bels to još uvek ne žele da priznaju kako sebi, tako i drugima.

Nakon jučerašnjeg izbacivanja, Izabela Alijoski bila je u ulozi voditeljke u Paro emisiji, a jedan od gostiju bio je i Kadrić.

Kadra je sve vreme posmatrao Bels, nije odgovarao na pitanja, jer je bio fasciniran njenom lepotom, a onda joj je u jednom trenutku uputio značajan pogled, koji je Izabela odmah primetila:

– Pogledajte kako me gleda.Postalo mi je vruće, sad moram da skinem sve sa sebe –

U narednom videu pogledajte kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter