Izvor:
20.11.2018 u 11:46
0

LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE: Gledateljka vidno uznemirena zbog Ratka! Još jedan hitan slučaj!

U toku je još jedna emisija "Jutarnja kafica" na programu srećne televizije.

Današnja tema emisije je Pogrešna o meni ali je voditeljka Vesna Vukelić Vendi želela je da se prvo osvrne na događaj koji je obeležio noć iza nas, a to je veridba Ratka Dimovskog i Ljubice Stankov.

Taman kada je Ljubica otkrila cimerima da već par dana oseća simpatije prema Zmaju od Banata, u program se uključila gledateljka vidno uznemirena:

– Zovem iz Mladenoca.Zvala sam i sinoć i razgovarala sa Ljubicom i Ratkom u tajnoj sobi.Ovo je bruka i sramota verujte mi.Ja sa srčani bolesnik, imam pritisak i ne mogu da ne odreagujem na ovakve grozote.Pa ta Ljubica je mlada, dijabetičar…Ne treba njoj Ratko koji je mator, pa taj čovek neće moći ništa da joj pruži.Meni je sinoć pozlilo kada sam videla scenu veridbe, verujte mi da sam zvala hitnu –

– I još nešto.Ratko trebalo bi da mi se izviniš jer si rekao da sam ja tvoja žena sinoć.Čula sam kada si to rekao, ne izmišljaj – rekla je gledateljka.

Podsećamo, rijaliti program "Parovi" je zabavno-humoristička serija i jedini clj ovakvog formata je da nasmeje gledaoce.

Ovo je još jedan dokaz da se gledaoci vezuju za naše rijaliti glumce, proživljavaju njihove radosti i tugu.

Ovo takođe svedoči da je rijaliti program "Parovi" preuzbudljiv, a produkcija kao i uvek priprema neka iznenađenja, ostanite uz Hepi televiziju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter