Izvor:
21.11.2018 u 16:25
0

NAJNOVIJA TAKMIČARKA OTKRIVA: Mislim da se svaka makar malo ugroženom zbog mog ulaska u rijaliti! (FOTO)

U vilu "Parova" pre nekoliko dana pridružila se atraktivna Aleksandra Marjanović, pročitajte šta ona ima da kaže o ostalim takmičarima, međuljudskim odnosima ali i o potencijanoj vezi njene sestre Anđelije i boksera Đoleta Tomića u njenom prvom interviju samo za Happy televiziju.

1. Prošlo je pet dana otkako ste tvoja sestra i ti ušle u vilu "Parova". Kakvi su ti prcvi utisci o takmičarima? Ko te je oduševio, a ko razočarao i zbog čega?

Mislim da se većina folira i glumi. Svojim kvalitetima i talentima su me oduševili Baki, Mastor i Nikola. Ima još par osoba koji su itekako normalna i na koje mogu da računam za neke stvari kao što su Nevena i Meda. Ne mogu reći da sam razočarana.. Ljudi koji mi se ne dopadaju su Dina, Izabela, Igor i Conjo (ponekad). Smatram da su loše osobe, iskompleksirane, sujtne i ljubomorne kao i razmažene. Igor mi se ne dopada jer nema svoje mišljenje, bezličan je i dosadan.

2. Imali smo prilike da ispratimo tvoj sinoćni sukob sa Dinom Galorini. Šta je razlog rasprave, koja je rezultirala uvredama?

Mislim da joj je proradila sujeta i ljubomora nakon što je gledala kako igramo u sobi. Smatram da je sve bilo samo posledica njenog ličnog nezadovoljstva. Njoj se po pogledu i u očima vidi koliko je nesrećna u dubini duše i počela je sa uvredama upravo iz tog razloga. Meni je lično žao zbog mog ponašanja od sinoć jer smatram da to nije moj nivo.

3. Po tvom mišljenju, koja od devojakau vili se osetila ugroženom vašim i ulaskom i zbog čega?

Mislim da se svaka makar malo ugroženom. Mogu reći da to nisam osetila kod Jelene, Izabele Anderson, Nevene i Slađe.

4. Poznavajući Anđelinu, da li je Đorđe njen tip muškarca i da li je ljubav moguća kada su njih dvoje u pitanju?

Mislim da Đorđe jeste njen tip donekle. Iskreno ne bih bila baš srećna da se to dogodi iz razloga što bi ona time sebe upropastila kao i sliku o sebi. On je fin i kulturan momak koliko sam imala prilike da vidim. Nisam za to ali ću poštovati njenu odluku.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter