Izvor:
04.05.2016 u 22:42
0

„VIDELA SAM NJEN VAPAJ“: Vesna Rivas ISKRENO o JELENI KRSMANOVIĆ!

Vesna

Učesnica „Parova“, Vesna Rivas, poznata po proverenim prognozama, osvrnula se i na ubistvo pevačice Jelene Krsmanović.

Ljudi poput Jelene Krsmanović, dobre su duše, ali s lošom karmom i njihov život je kratak. Nisam joj nikad gledala u karte, ali sam je posmatrala dok je dolazila u vilu, da nas zabavlja sredom u emisiji „Poželi pesmu“. Onaj ko je umeo da gleda, video je njen vapaj. Mahala mi je, slala poljupce, kao da je očekivala da joj nešto kažem, da je umirim. Iskreno, meni je bilo besmisleno da joj prilazim, pitam je o lošoj energiji koju nosi… Posle sam čula šta se dogodilo. Znate, ona nije samo ubijena, ona je masakrirana s toliko udaraca u glavu– rekla je Vesna Rivas, učesnica „Parova“.

Vesna Rivas je ponovila ono o čemu Srbija šapuće, a to je da je ovo ubistvo puno nedoumica, čudnovatih detalja i da bi kad bi govorila detaljno, to bilo bolno za sve koji slušaju.

Podsećamo, učesnica „Parova“ je prognozirala da će Novak Đoković dobiti sina, videla je smrt oko Ekrema Jevrića, pa i Zmaja od Šipova, čiji je brat nedavno poginuo u saobraćajnoj nesreći.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter