Izvor:
12.09.2016 u 21:02
0

NAJVEĆI KORAK U ŽIVOTU: Jelena Krunić rešila da ISTETOVIRA… (FOTO)

Go go igračica Jelena Krunić poznata je po silnim tetovažama na svom telu, a posebno po leptiru koji joj prekriva vrat. I pored toliko tetovaža, ona se ne zaustavlja, nego već razmišlja o novoj.

Ovaj put Krunićeva je odlučila da istetovira najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u čast svim njegovm uspesima koje je doneo Srbiji. Izgleda da se učesnica "Parova" odlučila na ovaj potez zbog Novakovog poraza (podsetimo, Đoković nije uspeo da odbrani titulu na US Openu pošto je izgubio u finalu od Vavrinke). Jelena je na Instagramu napisala post u kom je hvalila Novaka, a kritikovala sve ljude koji ga, kako kaže, osuđuju kada izgubi.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/jelena_krunic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter