Izvor:
13.09.2016 u 00:09
0

ILIJA SMOGAO SNAGE DA KAŽE: Pevaću DALILI i MLADENU na svadbi samo ovu pesmu

Ilija Vukčević je gost večerašnje emisije ,,Specijal sa Parovima'', a pre ulaska u studio je odlučio da ispriča šta mu je na duši. Naime, mladi pevač se ljubio sa Dalilom, a budući da je sa Mladenom prijatelj, na tu ljubavnu avanturu gleda kao prolaznu priču.

To što je bilo više nije važno. Želim im svu sreću, jer je u pitanju prava ljubav. Pevao bi im na svadbi pesmu: Najlepšu haljinu večeras obuci – kaže Ilija.

Potsećamo Filip je u kratkom boravku u vili uspeo da se poljubi sa Dalilom i Anamarijom, a po izlasku je imao ljubavnu aferiu i sa Jelenom Krunić.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter