Izvor:
13.09.2016 u 13:30
0

CRNOGORAC RASKRINKAO PRIJATELJE: Marko otkrio zašto su DALILA i MLADEN pobegli u Podgoricu! (FOTO)

Ljubavni par Dalila Mujić i Mladen Vuletić pregrmeli su sve i svašta dok su boravili u vili "Parova", pa su čak i bili razdvojeni jer je Dalila učestvovala u muzičkom kampu "Maldivi", međutim oni su izgleda odlučili da se skrase i započnu zajednički život daleko od svih.

Dalila je juče obavestila fanove i pratioce da njih dvoje putuju u Podgoricu, a potom je i postavila fotografiju iz aviona.

Mujićeva je, reklo bi se, presrećna što je konačno sa Mladenom, pa je ushićena pokazala kako izgleda njihovo ljubavno gnezdo u Podgorici. Deluje da se Mladen baš potrudio da uredi stan u kojem će zajedno živeti. Pogledajte kako on izgleda:

Inače, Marko Perović je prokomentarisao da je, pošto su sada zajedno, vreme da počnu da prave bebu, a da li će ga poslušati, videćemo.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter