Izvor:
07.12.2018 u 13:54
0

KADRA ZAPUŠIO USTA SVIMA U KUĆI: Pokazao takmičarima koliko je veliki čovek!

U toku odabira predsednika vile "Parova" Vesna Vukelić Vendi, poznata je široj javnosti kao osoba koja je pobožna i veliki vernik.

Ona je objasnila takmičarima da je Elvin Kadrić uči za mujezina.

Ja sam nečijom voljom izabran da to budem, učio sam 334 puta imam dane u godini, i mogu time da se pohvalim. Za muslimana to je najveća odgovornost koja postoji, ezan znači vreme namaza i kada treba da se moliš pet puta dnevno. Ako se desi da dođemo svi zajedno u Bosni, ili bilo gde , ja bih voleo da svi, ako budete hteli, da se pomolimo svako na svoj način i da budemo zajedno. Ja sam rekao da ja želim da prisustvujem vašoj pravoslavnoj veri, da budem na Mastorovom krštenju i naučim stvari o vašoj veri. Ja sam počašćen što sam doživeo zajedno sa vama slavu, ja sam stvarno vama zahvalan na tome – rekao je Kadra.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter