Izvor:
13.09.2016 u 14:14
0

PALA POD NJIHOV UTICAJ: Gasttozz i Zorica „UPROPASTILI“ mamu Gocu! (FOTO)

Gasttozz i Zorica su već nekoliko dana u glavnom gradu Francuske gde uživaju sa mamom Gocom, ali i brojnim prijateljima. Ljubavni par svakodnevno postavlja fotografije iz Pariza kojima pokazuju kako se zabavljaju i provode, a to su pokazali i na ovoj slici.

Naime, Zoka, Gale i mama Goca našli su se u društvu brojnih prijatelja, a sudeći po fotografiji, oni su uživali u večeri i piću.

Ekipa uživa – napisao je Gasttozz, a zaista bismo morali da se složimo sa tim. Neko je napisao da je mama Goca pala pod njihov uticaj, te se bacila u provod i zezanje.

Brate, upropastićete ženu silnim izlascima – napisao je fan u komentaru i stavio smešak. Ipak, mama Goca treba da uživa sa svojim najbližima. Pogledajte ovaj tim.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Nenad Marinkovic Gasttozz – Pobednik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter