Izvor:
09.12.2018 u 18:42
0

IZABELA EKSPLODIRALA NA KADRU: Prepuštam te NJOJ jer za BOLJE nisi!

Nakon što je gošća Luna prenela informacije Izabeli Alijoski da joj fanovi savetuju da se kloni Elvina Kadrića Kadre jer je mnogo ponižava, Izabela je rekla:

-Toliko sam zahvalna što se sinoć sve izdešavalo, shvatila sam da ne treba da se petljam sa dečurlijom. Ne treba da se pored mog imena provlače neke nebitne osobe. Ima jedna rečenica koja važi za sve žene: "Ako vam neka druga žena otme muškarca, najbolja osveta biće da joj ga prepustim". Ja se nikada ne borim za ono što meni ne pripada. On ima dečije poteze, smešan si-

-Kad neko izgleda kao Izabela, ne bi trebao da bude ljubomoran. Ja bi voleo da sam kao on. Ona meni ne da ni sa kim da stanem i popričam-rekao je Kadra.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter