Izvor:
10.12.2018 u 21:53
0

MIRJANA ISPRIČALA POTRESNU PRIČU I KAKO JE IZGUBILA MUŽA: Nikada više nije pronašla srodnu dušu!

Mirjana Damjanovski otvorila je svoju dušu na tacnu takmičaru Elvinu Kadrića, i kroz suze ispričala mu potresnu ispovest.

Baba Mira je priznala kako je išla kod hodže tražeći bilo kakvo rešenje za problem svog muža.

Mirjana je navela da je njen muž pio dosta alkohola i da je preminuo zbog toga. Takođe, priznala je i da je spavao sa drugim ženama, mnogo mlađim od njega, i da ga je takav način života zdravstveno uništio a da je posle njene poseti hodži, vrlo brzo i preminuo. Prizala je da joj fali skoro svakog dana, i da bi je manje bolelo da je otišao daleko i ostavio je, a da ovo nikako ne može da mu oprosti.

Kroz suze i drhtav glas rekla je Kadri:

Nakon njegove smrti, ja nikada nisam naišla na svoju srodnu dušu, a volela bih. Volela bih da upoznam muškarca svojih godina i da imam prijatelja za ovu starost. Da mi neko kaže lepu reč, da me pomiluje i da bilo kome budem bitna. Najviše bih volela i da oženim svog sina i da ima poroda pa da mogu na miru da skončam – rekla je Mira.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter