Izvor:
12.12.2018 u 08:24
0

COKA SUMNJA U SVOG DEČAK I OVU UČESNICU: Otkrila je njegove skrivene emocije!

Najpoznatiji ljubavni par Aleksandra Tasić Coka i Nikola Lakić izazivaju veliku pažnju kod gledaoca, posebno saznanjem da možemo da očekujemo još jednu rijaliti bebu u vili "Parova".

Njih dvoje imaju skladan odnos ali trzavice koje se povremeno dešavaju proizilaze uglavnom zbog jedno te istog razloga.

Nikola Lakić kao da ne može da propusti šansu da se na bilo koji način obrati njegovoj bivšoj devojci Izabela Alijoski, pa makar i da se malo posvađa ako već ne može i ne sme da razgovara sa njom.

U više navrata, njegova devojka Coka ga je upitala što se raspravlja sa njom i što daje povoda drugima da ga na bilo koji način opet povezuju sa Bells.

Nikola je svojoj Coki obećao da će ubuduće da se kloni od nje, ali nije ispunio obećanje zbog čega je i Coka prokomentarisla:

– nemoguće je da Nikola i Izabela ne osećaju ništa jedan prema drugom, kako to tvrde – rekla je Coka.

Happytv.rs
Izvor: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter