Izvor:
12.12.2018 u 12:20
0

RAZREŠENA MISTERIJA LJUBAVNOG TROUGLA: OVA učesnica leti napolje iz priče!

U "Jutarnjoj kafici" se prepričavaju događaji koji su se prethodne večeri dogodili sa novom predstavnicom voditeljstva Vesnom Vukelić Vendi.

Voljenka Ilić je izjavla da se umorila od njihove priče i da ne može više da podnese to jer su se malo zaigrali.

Beogradski denser Baki B3 je imao odgovor na njenu izjavu:

– Ona nije shvatila šta je rijalti, ona se nije snašla na početku kada je došla imala je napade i malo se izgubila pa sam joj objasnio i ukapirala je i dobila krila. Svako ima svoju ulogu ovde, ona je totalno bila smor i rekao sam joj što se ne bi zaigrala sa nekim. Sve je to išlo svojim tokom, tu je i Elvin upao i on je našao svoju neku priču. – rekao je baki B3.

Na sve to Ilijana Vagić se zapitala nešto.

– Pošto objašnjavaš kako je ovo film i kako svako ima svoju ulogu, zašto si onda stao sa Dinom Galorini – pitala je Ilijana.

– Ti ulaziš sad u priču bez portebe, i zašto ti ne gledaš svoju posla i ja sam objašnjavao to i više neću, ali ti svakako nisi deo tog filma – rekao je Baki B3.

Happytv.rs
foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter