Izvor:
12.12.2018 u 13:33
0

POSRAMIO JE OVU UČESNIKU ISPRED SVIH: Nazvao ih lažnjacima a NJU čak i …!

Sedmi učesnik sezone koji je poznat da nije lak na jeziku Milutin Radosavljević Mili najgore je ponizio najpopularniji par u kući Nikolu Lakića i Aleksandru Tasić Coka.

Prognozirao im je kraj veze čim izađu iz rijalitija, i podsetio ih je da su oboje bili u vezi pre samog ulaska, i da je kod njih ljubav promenljiva kategorija.

– Ti Lakiću ne možeš bolje od dečurlije, ne možeš da prođeš gde su jaki. Ko će da ti veruje, otkriješ pokrivač i ljutiš se na produkciju. Kako mi tebi da verujemo kad si napolju imala dečka, ti si se prodala ovde. Mi imamo dokaz toga i sliku na Kalemgdanu i ljubav, i kao ja nikada neću imati seks rekla si tom dečku. Dečko vi ste laž. I Lakić je imao devojku napolju. Šta si ti sada ponudila osim jorgana, kome ti šta pričaš kad si javno opštila sa arapima i tražila pare od njih. Došla si bre ovde kao animir dama, al' on ti oprostio. Ne razumem, koja bre veza? –

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter