Izvor:
16.12.2018 u 09:17
0

IVAN MARINKOVIĆ RASKRINKAO NJEGOVU NAMERU: Mastor nije hteo da pozdravi bivšeg učesnika Nikolu zbog…! (VIDEO)

Učesnik koji je napustio vilu "Parova" prošle nedelje, bio je Nikola Anđelković.

On je za sobom ostavio i njegovu ljubav iz kuće Izabelu Anderson, sa kojom je raskinuo na najsuroviji način, preko telefonske žice.

Nikola je zamerio Izabeli simulaciju oralnog seksa sa krastavcem ispred kamera, jer smatra da to nije nešto što njegova devojka treba da radi.

Džonatan Lumbila Mastor, prilikom Nikolinog uključenja iz studija u emisiju, nije želeo da pozdravi svog bivšeg cimera.

Mastor je na samom ulasku gajio simpatje prema Izabeli, ali ga je bivši učesnik omeo u tome, i nastavio je druženje sa njom.

Ipak Ivan Marinković ne veruje u njegovu trdnju da prema njoj gaji prijateljska osećanja jer:

– Zašto nisi zaustavio Izabelu, i skrenuo joj pažnju da ne radi to što radi, ako si joj prijatelj. Nisi jer ti ide u prilog da Nikola i ona ne budu zajedno zato što ti se sviđa – rekao je Marinković.

Pogledaj video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter