Izvor:
17.12.2018 u 12:05
0

NJIHOVOJ VEZI DOŠAO KRAJ: Imala je dobru nameru, a sada je napadnuta od strane dečka! Lakić više nema razumevanja za njen ISPADE!

Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka sve češće ulaze u žestoke sukobe.

Raskidi i pomirenja su postali deo njihove svakidašnjice, a ni današnji dan nije mogao proći bez njihove svađe.

Naime, Coka je u toku emisije "Jutarnja kafica" uputila oštru kritiku na račun svog dečka, što je Nikolu itekako iznerviralo iako se trudio da ne ispolji bes koji ga je obuzeo u trenutku kada je njegova devojka bez dlake na jeziku pričala takmičarima šta mu zamera.

Lakić se osamio sa Cokom, kako bi joj skrenuo pažnju na ponašanje:

– Ispadam ja mentol stalno.Glupa si, kao mutava plovka.Ne znam da li imaš nešto u toj svojoj glavi.Pričaš neke gluposti, a kada je potrebno da daš komentar na neku od tema koje se same nameću, ti ćutiš.Ne mogu više to da podnesem.Ti od mene praviš agresivca –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter