Izvor:
18.12.2018 u 07:04
0

OSTAJEM DO JUNA: OVAJ takmičar je više nego siguran u svoju pobedu! (VIDEO)

Na iznenađenje mnogih, u nedelju je vilu "Parova" napustila instagram zvezda, Ivana Žizela.

Takmičari sedme sezone su njen izlazak dočekali sa oduševljenjem, jer je većina njih istakla da Žizi više ne zaslužuje da bude deo najvećeg zabavno-humorističkog programa.

Kao razlog takvom razmišljanju, Žizelini cimeri su naveli da je ona dala svoj maksimum, te da nije interesantna jer nema više šta da pokaže.

Nikola Jovanović Conja je u tajnoj sobi potvrdio da je Ivaninim izlaskom dokazano da zavidan broj pratilaca na društvenoj mreži instagram, ne garantuje pobedu kada su "Parovi" u pitanju.

Međutim, ono što je interesantno jeste da je Conja više nego siguran u svoju pobedu, a u narednom videu pogledajte i zbog čega:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter