Izvor:
18.12.2018 u 07:59
0

MARJANA ĆE NAPRAVITI HAOS: Mea i Mili NIKAD bliži! (FOTO)

Melisa Bond i Milutin Radosavljević Mili bili su u kratkoj ljubavnoj aferi po izlasku iz vile "Parova".

Mea je bila jedna od gošći na žurki u vili, a tada je uspela da zavede mladog boksera iz Bjeljine Đorđa Tomića.

Milutinu se to nimalo nije dopalo, te su poljupci između Tomića i Bondove izazvali niz oprečnih komentara od strane Radosavljevića.

Mnogi takmičari, ali i gledaoci komentarišu kako još uvek postoje simpatije između Milija i Mee, iako njih dvoje uporno to negiraju.

U toku sinoćne emisije, Bondova je jurila Milija po vili kako bi ga poljubila i zagrlila, a on nije skidao osmeh sa lica, iako je bežao od nje.

Mea nije uspela da ga poljubi, te mu je nagovestila da je u pitanju isključivo provokacija sa njene strane.

– Skloni se od mene, ja znam da si ti ostavljena žena, i to ne možeš da preboliš. Znamo svi kako ti je dobra bila pravoslavna ka**, i pokazao sam ja tebi kako musa dere jarca – rekao je Mili.

– Je l ti znaš da meni roditelji zameraju što ti pričaš te notorne laži o meni. Što voliš da se hvališ? Da li ja pričam po vili da sam bila sa tobom ili nisam. A tebe i tvoju devojku samo čekam ,pljunuću joj u usta – rekla je Mea.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter