Izvor:
17.09.2016 u 00:19
0

EJMI SLOMLJENA OD BOLA SMRŠALA NEKOLIKO KILOGRAMA: Lazar me je UŽASNO povredio, ali kada ostvarim OVAJ CILj…

Ejmi Aminata je gost večerašnje emisije ,,Specijal sa Parovima", a pre ulaska u studio je odlučila d akaže šta joj je na duši.

Vi mislite da je meni lako? Ja završavam fakultet i to državni, sve knjige su mi na srpskom, a imam pritisak od roditelja i Lazara. Lazar je tražio da mu rodim decu i da se udam za njega. Ja tada nisam bila spremna, a sada kada bih završila faks ja bih bila spremna na sve sa njim – kaže Ejmi.

Aminata, priča kao se trenutno oseća…

– Slomljena sam dva meseca nisam videla nikoga, a kada sam videla Lazara na jahti sa Unom Grujić, Jelenom Krunić i još nekoliko polu golih devojaka, plakala sam.Srce mi je slomio – kaže Ejmi.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter