Izvor:
17.09.2016 u 16:00
0

TRUDILA SE DA NE ZAPLAČE: Vesna saznala jednu STVAR koja će joj ZAUVEK promeniti život! (FOTO)

Nekadašnja voditeljka i pevačica Vesna Rivas bila je favorit u rijaliti šou "Parovi" mnogim ljudima, međutim nijedan fan nije kao Mile kuvar koji je oduševljen Rivasovom.

Naime, Mile je kuvar iz Inđije koji je ulazio u luksuznu vilu na nekoliko sati kako bi sa ukućanima pripremao hranu, a kako je istakao, nije mu se Vesna dopadala dok je nije upoznao. On je priznao da je ona bila najljubaznija od svih i da ga je na ulazu dočekala onako kako treba.

Mile je imao priliku da ponovo vidi Vesnu u studiju Happy televizije, u emisiji "Upoznajte Parove", pa se veoma obradovao susretu koji je obeležio fotografijom. Tada je Vesni poklonio ružu i rekao joj koliko je poštuje i ceni. Vesni je bilo drago zbog toga, a skoro da je zaplakala kada je čula lepe reči.

Vesna itekako ima puno "Irvasa", a Mile je samo jedan od njih.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter