MARIJANA MARKOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: "Mea bi najviše volela da me Mili ostavi i da bude sa njom, jer je opsednuta njim i ne može da prihvati činjenicu da je on izabrao mene"!

 

1. Kako komentarišeš sinoćni "Parograf" kada je Mea Bond gotovo rekla da je tvoj verenik zaljubljen u nju?

- Ona bi volela da je Mili zaljubljen u nju, jer je ušla u vilu sa namerom da bude sa njim i bila je ubeđena kako će uspeti da nam uništi vezu, ali ja sam sigurna da Mili nema emocije prema njoj i da ga ona ne zanima ni 2%.

 

 

2. Bondova tvrdi da Mili i ona imaju dogovor pre rijalitija, te da on nije zaljubljen u tebe. Veruješ da ima tu istine u njegovim tvrdnjama?

- Poznato je da je Mea jedan veliki lažov, kao što smo videli i na poligrafu, tako da znam da laže da su oni navodno imali dogovor pre rijalitija, jer imam potpuno poverenje u Milija i znam da on nije spreman na takve stvari. Mea može da priča šta god poželi, ali znam da je on zaljubljen u mene i da me voli najviše na svetu kao i ja njega, što je mnogo puta i dokazao.

 

 

3. Da li ćeš uspeti da živiš u miru u vili sa verenikovom bivšom "tihom patnjom"? Može li Mea Bond da stane na put vašoj sreći?

- Naravno, jer naš mir, niko i ništa ne može da poremeti. Mea bi najviše volela da me Mili ostavi i da bude sa njom, jer je opsednuta njim i ne može da prihvati činjenicu da je on izabrao mene, tako da ona sigurno ne može pokvariti našu sreću.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost