Izvor:
11.01.2019 u 23:04
0

JAVIO SE IZBALIN BIVŠI DEČKO: Reakcija Elvina Kadrića će vas IZNENADITI! (foto)

Izabela Aijoski večeras se našla večeras na meti novinara.

Naime, mesecima su se gledaoci zabavno-humorističkog programa "Parovi" pitali ko je "Sunce moje" koje lepa Bells stalno ponavlja.

Novinar lista "Alo" okrio je da je reč o izvesnom čoveku iz Sarajeva, koji je bio u vezi dok je izlazio sa učesnicom "Parova", a sada je već oženjen:

– Jednostavno mi tada nije bilo važno da li je sa nekim, jer mi je posvećivao pažnju 24/7, te nisam imala potrebe da razmišlja. Svakako, želim da tu priču ostavim u prošlosti, gde joj je i mesto.

Aktuelni Izabelin dečko, Elvin Kadrić, upitanj je šta ima da kaže na priču koju je čuo o Izabelinoj prošlosti:

– Kao što ste i rekli, u pitanju je Izabelina prošlost. To je isto kao kada bih ja njoj pričao šta se desilo pre 2-3 godine – objasnio je Kadra.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter