Izvor:
12.01.2019 u 00:00
0

ŠOKANTNE INFORMACIJE PRISTIGLE U VILU „PAROVA“: Otac Mee Bond je živ i ima tamnu boju kože! (FOTO)

Životna priča Mee Bond već danima intrigira javnost, a svi se pitaju da li je otac atraktivne takmičarke živ.

Naime, najnovije informacije pristigle su u vilu "Parova", da je Mein otac živ, ali i da je po odlasku iz Foče bila u sirotištu.

Bondova po ko zna koji put objašnjava da joj mama nikada nije pričala o njenom ocu, ali i da ne zna da li je on i dalje među živima.

Dotična ospba, koja je ostala diskretna,dodala je da je Meina majka proživala pakao u Foči dok je bila u drugom stanju, te da je Mein otac tamne puti:

– Molim vas da se ne igrate sa mnom, ovo su mi vrlo bolne teme. Osoba koja se javlja i tvrdi sve ovo, neka dođe i donese dokaze – tražila je učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter